Home / Product nieuws / Mora lanceert Crunchy Carrero XL
Mora_003

Mora lanceert Crunchy Carrero XL

Al een hele tijd is het XL gamma van Mora een vaste waarde in frituur en  broodjeszaak. In dat zelfde gamma lanceert Mora nu een nieuwe telg: “de Crunchy Carrero XL”.

De Crunchy Carrero XL is dus nieuw XL smulplezier met een heerelijke variant op de de Carrero XL, een van de succesnummers in tal van frituren en broodjeszaken. De Crunchy Carrero XL, is net als de Carrero XL enkel vervaardigd uit 100% Kippevlees, maar dan omhuld met een knapperig jasje, Dat maakt hem net zo lekker als de Carrero XL.

Voor frituristen die naar de HOreca Expo gaan (van 18 tot 22 November) zorgt Mora er voor dat u de Nieuwe Crunchy Carrero al kunt proeven, daarvoor komt u naar Stand 1162 en 1170.

Tegelijkertijd met de Mora Crunchy Carrero XL, lanceert mora ook een 5+1 gratis Actie, bel snel met uw vertegenwoordiger voor meer info over deze actie.

 

About Redactie Snackinfo

Naast IT'er en webdesigner is Peter al jaren samen met een frituriste. hun gecombineerde passie voor alles wat met frituren te maken heeft komt tot uiting in deze website.

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Schrijf u in voor het laatste nieuws !

en mis niks meer van aanbiedingen, promo's nieuws en informatie uit de wereld van frituur, pita en broodjeszaken.
* verplicht veld
Bekijk eerdere nieuwsbrieven  
Close Don't show again